Over ons

U bent hier

 

Alfa Technical Installations werd opgericht in 2003 en maakt vandaag deel uit van een groepering van drie bedrijven met ook Alfa Technical Services en Alfa Cooling Technics. De installatieafdeling is dagelijks bezig met de voorbereidende studies en opbouw van technische en HVAC-installaties voor de professionele en semi-industriële sector. Door de meer specifieke markt- en onderhoudsvragen van klanten en opdrachtgevers, besloten we om een aparte serviceafdeling op te richten en om ook in te zetten op koeltechniek via Alfa Cooling Technics.

Het werkgebied van Alfa Technical Installations situeert zich in heel de regio Vlaanderen en ook Brussel. U kunt op ons rekenen voor het volledige project. Van het opstellen van de eerste audits en concepten tot de finale plaatsing van uw technische installaties.

Installatie met beheer en onderhoud achteraf

Wij zien de volledigheid van onze dienstverlening als onze sterkste troef naar u toe. We plaatsen installaties die op het performance niveau zitten dat u verwacht of vereist. Maar na de installatie stopt het niet. We staan ook in voor het beheer, onderhoud en Maintenance Engineering van uw installatie.

Onze ervaring is dat een project vaak als een groeitraject verloopt met u als klant. Het is een samenwerking tussen uw vertrouwen en onze kwaliteit die ons ook toelaat om onze expertise continu te verbeteren. Het verhaal stopt dus niet wanneer we uw installatie hebben neergepoot in uw bedrijf. Van opvolging en service plukt iedere partij de vruchten achteraf.

Bekijk hier onze andere bedrijven: